Vízóra és tömítések a mindennapok kényelméért

A gyártott és forgalmazott termékeink helyes kiválasztása és alkalmazása elengedhetetlen bizonyos rendszerek hatékony és biztonságos működéséhez.

Webáruházunk, az Aqualink, 0-24 széles termékkínálattal áll rendelkezésére. Igyekszünk minden igényt kiszolgálni. Kecskeméti átvevőhelyünkön (Halasi út 14.) előzetes egyeztetés alapján fogadjuk ügyfeleinket.

Füles csőperem gumitömítések és kapcsolt termékeink

A tömítések közül kiemelkednek a füles csőperem gumitömítések ivóvízre és gázra, melyek fémbetéttel és rozsdamentes szűrővel is elérhetők. Ezek a termékek biztosítják a tökéletes zárást és hosszú távú megbízhatóságot. Az azbesztmentes karima és hollander tömítések szintén fontos elemei a kínálatunknak, amelyek mind ivóvíz, mind gázvezetékekhez ideálisak.

A gumitömítések különböző változatai – grafit, teflon és szilikon – mellett gumi hollander tömítések, rozsdamentes szűrős gumitömítések és egyéb speciális tömítések is megtalálhatók nálunk.

Vízmérők és további kiegészítők

Különösen figyelemre méltók az ipari felhasználásra tervezett termékeink, mint az aknás és kombinált vízmérők, valamint a melegvizes és forróvízmérők.

A vízmérő csatlakozók, cafnik és impulzus jeladók széles választéka mellett plombák és plombazsinórok is szerepelnek kínálatunkban. Ezek a termékek nélkülözhetetlenek a vízmérők pontos és biztonságos bekötéséhez.

Webáruházunkban továbbá megtalálhatók a vízmérő aknák, szennyvízátemelő aknák, tágulási tartályok és tároló tartályok, amelyek mind a vízkezelési rendszerek szerves részét képezik. Ejektoros kutak és azok alkatrészei, tűzcsapok és műanyag tűzcsap kupakkapcsok, valamint STORZ kapocstömítések is elérhetők nálunk.

Csőbéklyók, PVC átvezető gumigyűrűk és javítókészletek

Csőbéklyók és megfúró bilincsek széles választéka mellett kínálunk palástjavító idomokat és megfúró idomokat is. PVC cső átvezető gumigyűrűink, PVC gumigyűrűink és szűkítőgumijaink segítségével a különböző csővezetékek csatlakoztatása és javítása egyszerűen és hatékonyan megoldható.

A különböző javító készletek, mint a fanyelű WC pumpák, WC bekötő gumitermékek és golyóscsap javító készletek is fontos részét képezik termékkínálatunknak. Emellett csőbilincs gumik, O-gyűrűk, lefolyódugók, szifontömítések és csapközép tömítések is megtalálhatók nálunk.

Egyéb kiegészítő termékek

Webáruházunkban a kávéfőző gumigyűrűktől kezdve, a műanyag tipliken át, a rögzítőkig és simítózáras tasakokig számos egyéb kiegészítő is elérhető. Ezek a termékek mind hozzájárulnak a mindennapok kényelméhez és a vízvezetékrendszerek hatékony működéséhez.

Az Aqualink webáruház széles termékkínálattal várja Önt, hogy megtalálja az összes szükséges vízvezeték- és tömítéstechnikai terméket.

Legyen szó ivóvíz- vagy gázvezetékről, ipari vagy háztartási felhasználásról, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. Várjuk szeretettel online áruházunkban és kecskeméti átvevőhelyünkön.

Látogasson el webáruházunkba vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az aqualink@aqualink.hu címen. Kövessen minket a Facebookon, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről és akcióinkról.
Kosár
Legutóbb megtekintett
Kategóriák